Technos Telecom 020 665 4446 info@technos.nl

Service op maat

Het is onze missie om u service op maat te leveren. Technos Telecom levert het pakket dat specifiek bij uw individuele wensen past, want al onze klanten zijn anders. Onze diensten zijn actueel, laaggeprijsd en u kunt bouwen op een uitstekende dienstverlening.

International Simcard usable around the world

Voor meer informatie over onze andere uitgebreide telecomdiensten kijkt u op de Technos Telecom website.

 

 

Over Technos Telecom

De International Simcard wordt geleverd door Technos Telecom. Wij zijn een bijdetijds en innovatief bedrijf dat betrouwbare en servicegerichte telecomoplossingen biedt. Wij bestaan sinds 1977 en leveren sindsdien diensten en producten aan bedrijven en particulieren. Wij hebben ons ontwikkeld van een aanbieder van simpele telecomdiensten naar een belangrijke leverancier van Hosted Telefooncentrales, telefonie en internet.

Onze telecom- en internetdiensten worden geleverd vanaf onze centrales en servers die zich in een beveilgd high-tech datacentrum bevinden dichtbij de Amsterdam Internet Exchange. Ons netwerk is beveiligd en volledig redundant. Ondersteuning en klantenservice worden vanaf ons kantoor in Amsterdam verzorgd.

Overal waar u wilt

We leven in en snelle, moderne wereld. In deze tijd hoeft het voor uw zaken niet uit te maken waar u zich fysiek bevindt. Ook als u een maand in een huisje in Spanje zit moet u de telefoon op kunnen nemen zonder dat men merkt dat u niet achter uw bureau op kantoor zit. Stel, uw werknemer heeft een huis in Frankrijk en is af en toe daar. Geen probleem, met onze diensten kan hij gewoon doorwerken. Dit geldt ook voor de andere werknemer die de kinderen af en toe overdag thuis heeft en dan van huis uit werkt. Onze diensten ondersteunen de moderne, vrije manier van leven, die wij zo hoog in het vaandel hebben staan.

Technos Telecom, Kuiperbergweg 44, 1101 AG, Amsterdam.
Tel Nr: 020 665 4446 Email Address: info@technos.nl
© Technos BV